Over Rykele

Aan de hand van mijn kennis en ervaring en mijn bedrijfskundige achtergrond maak ik de verbinding tussen operationele en financiële doelstellingen van een bedrijf of organisatie.

Rykele portret

Mijn visie

Al ruim vijftien jaar werk ik als specialist in het vakgebied van risico-, continuïteits- en crisismanagement. Sinds 2017 doe ik dit als zelfstandig consultant met mijn bedrijf Continuum Risico & Continuïteitsmanagement. Aan de hand van mijn kennis en ervaring en mijn bedrijfskundige achtergrond maak ik de verbinding tussen operationele en financiële doelstellingen van een bedrijf of organisatie.  Hierbij breng ik ook de mogelijke afhankelijkheden in uw supply chain in beeld met uw toeleveranciers en afnemers. Zo werk ik voor elke onderneming of organisatie een passend plan uit. Een plan dat aangeeft wat er nu nodig is en hoe je op de langere termijn kunt blijven ondernemen. Kortom, klaar voor elke toekomst.

Lid van de
iso-nen normcommisie  ISO 22301

Als lid van de ISO-NEN normcommissie voor business continuity en crisismanagement werk ik mee aan de verbeteringen van deze internationaal erkende BCM-standaard. Hierbij lever ik een bijdrage in de review van de ISO-normeringen ISO 22301/22313 (BCM)  ISO 22361 (Crisismanagement) en andere ondersteunende ISO-normen. De reden om lid te zijn van deze commissie is dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren in het verbeteren van deze normen.

Ook ben ik lid van The BCI, de wereldwijde vereniging voor professionals op het gebied van business continuity en resilience.

Als zelfstandig consultant werk ik samen met een team van professionals, elk met hun eigen expertise. We schakelen elkaar in wanneer de situatie daarom vraagt. Zo combineren we optimale flexibiliteit met maatwerk van het hoogste niveau.

Rykele op kantoor

Voor in company
opleidingen