Zondag 15 maart maakte het kabinet extra maatregelen bekend ter bestrijding van de uitbreiding van het Corona-virus. Ook wij hebben onze werkwijze en maatregelen aangescherpt. In deze blog informeren we je graag over de maatregelen die wij genomen hebben om de verdere verspreiding van het virus te voorkomen.
Bij ons heeft het welzijn van onze relaties, opdrachtgevers, collega’s en naasten de hoogste prioriteit. Tegelijkertijd streven we ernaar om onze service op het niveau te houden dat opdrachtgevers en relaties van ons gewend zijn.

Welke maatregelen hebben wij getroffen?

Algemeen
– Bij ‘fysieke contacten’ zoals afspraken, volgen wij de geldende richtlijnen van het RIVM, zoals geen handen schudden, vaak handen wassen, hoesten en niesen in de ellenboog en anderhalve meter afstand houden van elkaar waar mogelijk.
– Wij organiseren geen grote evenementen, zolang de maatregelen van de overheid van kracht zijn.
– Bij (milde) klachten of ziekteverschijnselen blijven we thuis.

Wat vragen wij van jou?
Wij vragen ook graag jouw medewerking om de kans op besmetting en verspreiding te voorkomen.
– Zo weinig mogelijk fysieke afspraken. We zijn prima telefonisch bereikbaar. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen of contact opnemen via onze social media kanalen.

Afstand en handen schudden
– Wij vragen je om tenminste 1,5 meter afstand te houden van onze medewerkers en geen handen te schudden.
Communiceer open en eerlijk
– We verzoeken je om bij twijfel, ziekte of besmetting dit eerlijk met ons te communiceren.

Wij wensen iedereen de komende periode veel sterkte en hopen zo snel mogelijk weer op een gezonde en prettige manier met jullie, klanten, opdrachtgevers en relaties om de tafel te kunnen zitten. Bedankt voor je begrip en medewerking!